To 10-taller til Franklin og Zee Me Blue

26-09-2015 16:53

Severo Jurado López og Franklin sejrede i dagens 5-års klasse ved mellemrunden i Vest, med Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zee Me Blue lige i hælene 

Det må siges at være en særdeles succesfuld årgang, som vi ser hos 5-års hestene i år. Med Fiontini og Fiontina som vandt guld og sølv for 5-års heste ved UVM i Verden, er vi nu nået til mellemrunderne ved DRF-dressur championat og her er kvaliteten helt i top også. Specielt ved dagens 5-års klasse i Middelfart, blev de høje karakterer givet. 

Hvis man kigger tilbage på de sidste par års mellemrunder, er der intet som kan sammenlignes med denne 5-års klasse, hvor hele tre heste var over en samlet sum på 9.160 og hvor hele fire 10-taller blev givet. De to af dem gik til Severo Jurado López og Franklin e. Ampere/Olympic Ferro, som opnåede 10 for både galop og kapacitet samt 9,5 for trav. Det gav et samlet sum på ikke mindre end 9.460, som var nok til at sejre i denne klasse. Det blev utrolig tæt løb da Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro (Opdr. Stald Ringsbo) ligeledes opnåede to 10-taller. De blev givet for ridelighed og kapacitet, samt 9,5 i både trav og galop som samlet gav en sum på 9.400 og en andenplads. Med dagens højeste karakter i skridt på 9,5, red Andreas Helgstrand og Bellmeier e. Belissimo M/Weltmeyer sig ind på tredjepladsen med samlet 9.160. Parret her, opnåede blandt andet et 9 tal i både galop og ridelighed. 

I skrivende stund er 6-år klassen stadig i gang og fortsætter indtil 18.30. I morgen er det 4-års hestene som indtager Middelfart, mens at 5 og 6-års hestene skal i ilden på Heslegård. 

Se resultater fra hele stævnet i Middelfart Her og fra Heslegård Her

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen