S-sejr til Kim Kristensen

15-11-2014 19:33

Det blev Kim Kristensen på hesten Lynford, der vandt dagens S-klasse, ved landsstævnet i Sportsrideklubben Aalborg, hvor der også afvikles jyske mesterskaber

Copyright Ridehesten.com
Kim Kristensen og Lynford - her ved JBK Horse Shows 2014.

B-stævnet startede allerede med flere klasser fredag og bød blandt andet på en MA1*, som blev vundet af Hans Ley på Kong’s Babados e. Willemoes/Racot (opdr. Hans Ley) med nul fejl i tiden 52,71 sek.

I dag fortsatte klasserne og blandt højdepunkterne var eftermiddagens to gange MA1* og dagens sidste klasse S1*.

MA1* U18/U21 blev vundet af Jessica Vinther Jensen på James Brown med nul fejl i omspringningen i tiden 33,77 sek., mens Louise Dahl Christensen blev nummer to på Kito V e. Carano/Pablo (opdr. Ole Christensen) med nul fejl i omspringningen i tiden 34,43 sek. Tredjepladsen gik til Frederikke Strøm på Zelini, som var fejlfri i omspringningen i tiden 34,70 sek.

Vinderen af MA1* senior blev Christian Petersen på Zahr Alfarvad Z med nul fejl i omspringningen i tiden 27,89 sek., foran Hans Ley på Kong's Babados på andenpladsen efter en fejlfri omspringning i tiden 29,13 sek. Kim Kristensen på Dunoville V sprang sig ind på tredjepladsen med en fejlfri omspringning i tiden 30,27 sek.

Kim Kristensen måtte en tur på sejrspodiet igen i dagens sidste klasse, S1*, men denne gang et par pladser højere op, da på med nul fejl i tiden 58,79 sek. vandt klassen på Lynford, foran Kasper H. Hansen på Leonce, som var fejlfri i tiden 59,10 sek. På tredjepladsen kom Søren Møller Nielsen på Velerne e. Cosimo/Carpaccio (opdr. Andreas Christiansen) med nul fejl i tiden 62,48 sek.

Se flere resultater HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen