Endnu en god dag for de unge heste i Oliva

09-12-2021 18:37

Christine Krogh Frausing
Skribent

I dag var endnu en god dag for danskerne i Oliva, hvor blandt andet Shannon Mejnert Ketterle blev placeret som 2'er i en klasse for 7-års heste

Copyright Ridehesten.com
Shannon Mejnert Ketterle. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det går fortsat godt i Spanske Oliva hvor flere danske ryttere er til start, blandt andet med et par yngre heste. Shannon Mejnert Ketterle blev i formiddags placeret som nummer to med vallakken Balotelli Love e. Baldini II/ Quintero.

Vinder af klassen blev italienske Luca Maria Moneta der med hesten Everest du Milon e. Air Jordan/ Quatoubet du Rouet red fejlfrit i tiden 27,98 sekunder i anden fase. Shannon var ligeledes fejlfri, og med tiden 29,70 sekunder gav det hende altså en andenplads. 

Kim Kristensen blev ligeledes placeret i klassen med Carpe Diem van de Geeneinde Z e. Connor 48/ San Patrignano Cassini. De var også fejlfrie, og sluttede anden fase i tiden 31,95 sekunder. Andreas Schou stillede også til start i klassen med hesten Conterno-Blue PS e. Veyron/ Chacco-Blue og var ligeledes fejlfri, dog uden for placering. 

Shannon blev også placeret i 6-års klassen, hvor hun med Divine Z e. Dieu Merci Van T & L/ Enrico V/D Withoeve red fejlfrit i tiden 40,77 sekunder. Her var Andreas Schou til start med hesten Vito Blue PS e.  Vivant/ Chacco-Blue, og sammen red de en fejlfri runde, desværre uden for placering.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Øvrige danske placeringer 

Der er blevet hevet flere danske placeringer hjem i dagens løb, og blandt andet Søren Pedersen red en femteplads i hus i en 140 med hesten Pb Portofino e. Lord Pezi/ Athletico. Her red de fejlfrit i tiden 27,52 sekunder, hvor førstepladsen blev vundet af thailandske Janakabhorn Karunayadhaj med hesten Maxwin Kinmar Agalux e.  Aganix du Seigneur der red i tiden 25,15 sekunder.

Derudover blev Christina Henriksen og Inliner e. Iberio/ Sao Paulo blev placeret som nummer 10 i en 125 cm klasse. Her red de en fejlfri tur i tiden 81,57 sekunder. 

Se alle start- og resultatlister her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner