Rikke var fejlfri på sin ”spicy” hoppe

30-09-2023 16:44

VIDEO: Rikke Andersen var fejlfri med Feldborgs Cantonelli i kvalifikationen for 6-års heste ved UVM i Valkenswaard

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen med Feldborgs Cantonelli.Foto: Ridehesten.com//Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste kvalifikation er afviklet inden finalerne ved WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy i Holland. I anden kvalifikation for 6-års heste red Rikke Andersen et fejlfrit ridt til placering med Rikke Andersen med Feldborgs Cantonelli e. Cantolar/Cabachon (opdr. Arne Feldborg Johannesen)– hendes “spicy” hoppe, som hun kalder den velspringende hoppe, der går til opgaven med stort mod og energi.

Mikkel Laursen med Emmett H DWB e. Emerald van't Ruytershof/ Cancara (opdr. Marie-Louise og Lars Wulff Henriksen) fik et meget let nedslag på en lodret, en af den slags fejl, som desværre kommer, men Mikkel var godt tilfreds med hesten, der befandt sig meget bedre på det imponerende stadion i dag end i foregårs. 

Anne Kolborg Johansen med Syvhøjegårds Final Edition e. Comme Il Faut Plus/ Royal Z II (opdr. Niels Osterland) fik nedslag på samme forhindring, som Mikkel – Final Edition blev distraheret af den næste hest i konkurrence, der var kommet på banen, og i et split sekund mistede han fokus. 

Mie Mundberg Hansen med Aura Ravnes-Have e. Cantolar/ Favorit Ask (opdr. Kirsten og Kjeld Christensen) var fejlfri lige til den næstsidste forhindring, en lodret i en fast afstand efter en stor oxer, og Aura ramte lige bommen med en hov. 

Copyright Ridehesten.com
Mie Mundberg Hansen og Aura Ravnes-Have. Foto: Ridehesten.com//Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i dag har vi set fine ridt af samtlige danske ryttere, på store baner og med benhård konkurrence fra de øvrige avlsforbund, hvor flere internationale topryttere har sadlet deres ungheste i dette verdensmesterskab, som får stor ros fra rytterne. Nogle justeringer til næste år, og stævnet har et enormt potentiale. 

Start- og resultatlister

Livestreaming af stævnet

/Varmblod.dk

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner