Schou varmer op til EM i Valkenswaard

16-08-2023 15:04

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er Andreas Schou til start ved Longines Global Champions Tour-stævnet i Valkenswaard. Det er han blandt andet med hesten Darc de Lux, som han også skal ride ved EM i Milano om to uger

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux ved VM sidste år. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Flere danske ryttere er i denne uge afsted til internationale stævner, og et af disse stævner, er det 5-stjernede Longines Global Champions Tour-stævne på Tops International Arena i Valkenswaard, Holland. 

Til start ved dette stævne kommer Andreas Schou, som har medbragt to heste til de 5-stjernede konkurrencer og to heste i de 2-stjernede klasser, der afholdes sideløbende med Longines Global Champions Tour-konkurrencerne. 

Hestene Andreas har med til stævnet er Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus), I Know e. Arezzo VDL/ Hors la Loi, Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo og Granate e. Baltic VDL/ Indoctro. Førstnævnte er hesten, som han er udtaget til at ride EM i Milano på om to uger, og dermed bliver stævnet i Valkenswaard ekvipagens sidste inden det store mesterskab. 

Ved EM, som finder sted i Milano fra den 30.-3. september, får Andreas selskab af sine holdkammerater Mathias Nørheden Johansen med Franco 79 e. Fifth of Lorne/ Coronas, Rikke Belinda Barker med Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet, Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Graf's Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt) og Kasper H. Hansen med Zero K e. Kannan/ Robin Z (opdr. Eskild Black Pedersen og Søren Knudsen). 

Hver især har rytterne på det danske hold fulgt en nøje planlagt plan som optakt til EM, og endnu en af ekvipagerne er i denne uge til start internationalt som den sidste optakt til EM. Det drejer sig om Rikke Belinda Barker med Tabalou PS, som rider ved et 2-stjernet stævne i Kronenberg, Holland. 

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson med Vroom de la Pomme Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Spændende navne til Valkenswaard
Ved stævnet i Valkenswaard, kommer der som altid ved Longines Global Champions Tour-stævner, spændende ryttere til start. 

På deltagerlisten er blandt andet ryttere som svenske Malin Baryard-Johnsson, britiske Scott Brash, italienske Lorenzo de Luca, franske Simon Delestre, tyske Daniel Deusser, svenske Peder Fredricson og amerikanske Laura Kraut. 

Følg stævnet her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen