Schou varmer op til EM i Valkenswaard

16-08-2023 15:04

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er Andreas Schou til start ved Longines Global Champions Tour-stævnet i Valkenswaard. Det er han blandt andet med hesten Darc de Lux, som han også skal ride ved EM i Milano om to uger

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux ved VM sidste år. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Flere danske ryttere er i denne uge afsted til internationale stævner, og et af disse stævner, er det 5-stjernede Longines Global Champions Tour-stævne på Tops International Arena i Valkenswaard, Holland. 

Til start ved dette stævne kommer Andreas Schou, som har medbragt to heste til de 5-stjernede konkurrencer og to heste i de 2-stjernede klasser, der afholdes sideløbende med Longines Global Champions Tour-konkurrencerne. 

Hestene Andreas har med til stævnet er Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus), I Know e. Arezzo VDL/ Hors la Loi, Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo og Granate e. Baltic VDL/ Indoctro. Førstnævnte er hesten, som han er udtaget til at ride EM i Milano på om to uger, og dermed bliver stævnet i Valkenswaard ekvipagens sidste inden det store mesterskab. 

Ved EM, som finder sted i Milano fra den 30.-3. september, får Andreas selskab af sine holdkammerater Mathias Nørheden Johansen med Franco 79 e. Fifth of Lorne/ Coronas, Rikke Belinda Barker med Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet, Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Graf's Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt) og Kasper H. Hansen med Zero K e. Kannan/ Robin Z (opdr. Eskild Black Pedersen og Søren Knudsen). 

Hver især har rytterne på det danske hold fulgt en nøje planlagt plan som optakt til EM, og endnu en af ekvipagerne er i denne uge til start internationalt som den sidste optakt til EM. Det drejer sig om Rikke Belinda Barker med Tabalou PS, som rider ved et 2-stjernet stævne i Kronenberg, Holland. 

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson med Vroom de la Pomme Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Spændende navne til Valkenswaard
Ved stævnet i Valkenswaard, kommer der som altid ved Longines Global Champions Tour-stævner, spændende ryttere til start. 

På deltagerlisten er blandt andet ryttere som svenske Malin Baryard-Johnsson, britiske Scott Brash, italienske Lorenzo de Luca, franske Simon Delestre, tyske Daniel Deusser, svenske Peder Fredricson og amerikanske Laura Kraut. 

Følg stævnet her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner