Danske finalister ved Future Champions

21-07-2019 17:48

Camilla Tiefensee Schrøder

Søndag var finaledag ved Global Future Champions-stævnet i hollandske Valkenswaard, og her blev danske ryttere placeret i finalerne for U25, pony- og ungryttere

Copyright Ridehesten.com
Christina Nielsen og Griffin kvalificerede sig til U25-finalen ved Global Future Champions-stævnet. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Finalerne er ved at være overstået ved det internationale stævne for unge ryttere i Valkenswaard efter en uge, hvor mange danske ryttere har gjort det godt og redet en masse nulrunder og placeringer hjem.

I finalen for ponyryttere (120/130cm) var Emma Ponsaing flyvende på Sixmile Waterblaze og sluttede på en sjetteplads med to nulrunder på Sixmile Waterblaze. Josefine Sandgaard Mørup, som red fejlfrit i første runde og fik fire fejl i omspringningen, blev nummer fem på Rainbows Mocha.

I ungrytternes finale (145/150cm) sluttede Clara Hallundbæk og Canturino e. Canturano/Lord Calando med fire fejl blandt de placerede, mens Christina blev placeret med fire fejl i U25-rytternes finale (150 cm) med Griffin e. Dario / Cavalier Royale.

Se start- og resultatlisterne

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen