Lars og Bøgegaardens Gladiola i top

08-05-2019 13:06

Annika Knudsen Lorentsen

Her først på ugen rides der internationalt stævne på Tops International Arena i Valkenswaard i Holland, og flere danske ekvipager har leveret flotte resultater

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

En del danske ryttere rider i disse dage på det flotte anlæg Tops International Arena i Valkenswaard, Holland.

Lars Pedersen er til start med den 7-årige avlshingst Bøgegaardens Gladiola e. Bøgegaardens Grafs Stakkato/ Bøgegaardens Apollo. Parret blev allerede mandag placeret på en flot 9. plads i klassen for 7-års heste efter et fejlfrit ridt. Igen i går red ekvipagen fejlfrit og denne gang endte de som nr. 2 ud af næsten 60 ryttere. I dag har ekvipagen redet finalen for 7-års heste og her blev det til endnu en placering som nr. 9.

I gårsdagens 7-års klasse blev også Christina Madsen og Favorit Win e. Favorit Ask/ Mr. Blue flot placeret på en niendeplads. Mens Rikke Belinda BarkerChippo Z e. Chippendale Z/ Faust Z og Lars Pedersen Chester e. Corlensky G i mandags blev placeret på henholdsvis 13. og 14. pladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flotte placeringer i de højeste klasser til Andreas

I mandags blev Andreas Schou og Chacolot BS e. Coronas 2/Concorde placeret som nr. 9 i 140 cm-klassen, mens de i gårsdagens 145 cm-klasse blev placeret som nr. 11. 

Andreas blev desuden med hesten Quadrosson Ask e. Quadros 3/ Carentan placeret som nr. 10 i mandagens 145 cm-klasse. 

Se alle start- og resultatlister for stævnet her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen