Danmark i anden runde!

20-05-2016 18:47

Så lykkedes det i Odense - det danske landshold er nu inde i anden runde blandt de 8 bedste nationer - den afgørende runde starter kl. 19.00 - se interview med Lars Pedersen

Det blev nervepirrende spændende i første runde af Furusiyya FEI Nations Cup under Odense Horse Festival sponsored by ECCO. Søren Pedersen var først ude med Tailormade Chaloubet, og han fik et nedslag på anden forhindring i den store Longines 3-kombination. - Min fejl, sagde Søren, den tager jeg på min konto. 

Torben Frandsen kom på banen som anden rytter for Danmark med Highrise. Det er en hest han blot har redet de seneste tre måneder. Også han fik nedslag på den anden forhindring i trekombinationen, som han også tog på sin kappe. - Jeg fik lidt for meget pres på ind i kombinationen, ærgrede Torben sig, desuden faldt forhindring nr. 7 en stor lodret.

Linnea Ericsson-Carey og Quidam's Flower fik et let nedslag på en stor oxer, forhindring nr. 8 - og så ventede den danske lejr med spænding på sidste rytter, Thomas Sandgaard og Amarone. Hingsten spring forrygende på banens første del, men desværre fik også han fejl ud af trekombinationen, og på den aller sidste forhindring. 

Banen var svær men fair, og der kom nedslag stort set over alt på banen, og som klassen udviklede sig kunne danskerne holde sig inde i top otte, på en syvendeplads, og dermed er rytterne nu klar til anden og afgørende runde. 

Belgien har lagt sig i front med 4 fejl samme med Ukraine, Holland har fem fejl, Spanien 7, mens Tyskland og Finland begge har 12 fejl, Danmark har 16 fejl og Japan har 18 fejl.

Se resultaterne her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald