Rikke Haastrup bedst i dagens 6-års kvalifikation

14-10-2021 21:14

Annika Knudsen Lorentsen

I sadlen på den velspringende hoppe Hilly Vd Horst Z har Rikke Haastrup Kristensen netop taget sejren i første afdeling af Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for 6-års heste

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup Kristensen med Hilly Vd Horst Z. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var blot 17 ekvipager til start i første kvalifikation i årets Pavo og Dansk Ride Forbunds championat i springning for 6-års heste, og 12 af dem opnåede en karakter på 8 eller derover. 

Sejren gik til Rikke Haastrup Kristensen med Hilly Vd Horst Z e. Harley VDL/Contender, som sprang overlegent rundt på den 125 cm høje bane. Ekvipagen blev belønnet med 8,7 fra dommerne, som igen var Johnny Hansen og Kenneth Ernst. 

– Det er en hest, der leverer et super godt spring hele vejen rundt og viser masser af kapacitet, udtalte Johnny blandt andet om Hilly i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde med Cassado Ask. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev Karen Møller Rohde i sadlen på den velspringende avlshingst Cassado Ask e. Casall, som i dag opnåede 8,6, men fik et lille fradrag på tid, som betød, at de endte med 8,5. 

Tredjepladsen gik til Caroline Rehoff Pedersen, som var til start med den utroligt velspringende hoppe Lerskovs Balouna e. Balou du Rouet, som udviste stor kapacitet og blev belønnet med 8,4. 

I morgen skal alle tre årgange af springhestene igen i aktion i deres anden kvalifikation, og det er her det afgøres, hvem der skal deltage i finalerne, som holdes lørdag. 

Se resultatet fra dagens 6-års klasse HER.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Lerskovs Balouna. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen