Ingen kan slå Caroline

07-03-2024 23:25

Mille Albinus Hjermitslev

Det blev en dobbeltsejr til Caroline Knudsen og Landlyst Callicon, der har vundet begge runder af EY Cup for U25-ryttere. Dette foran to andre danske ryttere

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen og Landlyst Callicon. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens sidste klasse i Jyske Bank Boxen i Herning var EY Cup for U25-ryttere i 140 cm. 41 ekvipager var til start i klassen, der var den anden af U25-klasserne. Igen var det tre danske piger, der indtog top-3. 

Bedst var (igenCaroline Knudsen og Landlyst Callicon e. Dicapo/ Coronado 3 (opdr. Karina Prinds), der var næsten fem sekunder hurtigere end andenpladsen. Caroline lavede ikke sindssygt hurtige vendinger, men Callicon er en naturlig hurtig hest, der går i et hurtigt grundtempo.

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen og Chico Z. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Andenpladsen gik til Kamilla Ladefoged Rasmussen og Chico Z e. Clinton/ Quantum, der avancerede fra deres tredjeplads onsdag. 

Tredjepladsen gik til Amalie König og Jorsinaa e. Arezzo VDL/ Indoctro, der var blevet nummer to onsdag. Dermed gik de tre første placeringer til de helt samme ekvipager, som i onsdagens klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fjerde- og femtepladsen gik til de to hollandske ryttere Tom Schellekens og Hessel Hoekstra

EY Cup U25 afsluttes med 145 cm lørdag. Om de tre danskere kan gøre det igen, eller om der skal nogle nye på podiet, må tiden vise. 

Klassens resultat. 

Start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Amalie König og Jorsinaa. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen