Rigtig gode danske hingste i Vechta

22-11-2019 07:35
Avl

Oldenburgerhingstekåringen i Vechta ser efter første dag ikke ud til at kunne bryste sig med en af de stærkeste årgange, men der sker ofte det, at nogle af hingstene bliver mere og mere overbevisende dag efter dag. Gruppen af danskejede og danskavlede hingste ligger i den bedste ende

Copyright Ridehesten.com
Den danskavlede Revolution-søn vækkede begejstring på førstedagen.

Ved oldenburgerhingstekåringens første dag blev alle hingste vist udendørs på fast bund om formiddagen, og om eftermiddagen og aftenen blev alle – både spring- og dressurhingste – vist i longe i halllen, hvilket resulterede i en lang dag.

Copyright Ridehesten.com
En engelsk født Franklin-søn viste sig som en imponerende hest af meget flot type.

I kollektionen af dressurhingste er der tre danskavlede hingst samt en håndfuld danskejede hingste fra Helgstrand Dressage og Blue Hors, og samtlige disse gjorde et godt indtryk på førstedagen.

Blue Hors fremstiller  kat.nr. 58 e. For Romance II/ Desperados, Helgstrand Dressage fremstiller kat.nr. 54 e. For Dance/ Quaterback, kat.nr. 59 e. Foundation/ San Amour, kat.nr. 75 e. Revolution/ Belstaff (opdr. Sally H. Schultz, DK), kat.nr. 76 e. Sezuan/ Sir Donnerhall I, kat.nr. 79 e. e Vitalis/ Apache (opdr. Lone Bøegh Henriksen, DK), og så fremstiller amerikanske Laura Brandt den danskavlede kat.nr. 69 e. Asgard's Ibiza/ Blue Hors Hotline (opdr. Mette og Niels Therkelsen, DK).

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors-hingsten efter For Romance II er en af dressurkollektionens meget komplette hingste.

Desuden har danske hingste son Blue Hors Don Olymbrio, Franklin, Fürstenball og Vincent Maranello sønner med.

Umiddelbart er der ikke en enkelt stjerne, der har skilt sig ud af feltet, men der er adskillige præmiehingstekandidater blandt de danskejede og danskavlede.

I dag fredag er der løsvisning og løsspringning af springhingstene og løsvisning af dressurhestene på programmet.

Copyright Ridehesten.com
Der er udtryk for alle pengene i den dansk avlede Ibiza-søn, der udstilles af en af amerikaner.
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing