Ridehesten Junior gør comeback!

01-12-2015 07:24

Langt om længe kan Ridehesten byde velkommen tilbage til Ridehesten Junior med fornyet energi! I dag relanceres hjemmesiden Ridehestenjunior.dk og er sandelig et besøg værd 

Copyright Ridehesten.com
Ridehestenjunior.dk

Med ny energi og vilje byder Ridehesten Junior velkommen på sin nye hjemmeside der fra i dag af vil være online. Vi sparker lanceringen af det nye Ridehesten Junior i gang med en pakkekalender der hver dag til og med den 24. december vil trække lod om de fedeste julegaver. Gaverne er alle sponseret af eftertragtede og anerkendte rideudstyrsmærker.

Ved at oprette en gratis bruger på hjemmesiden med dit Facebook-login, får du mulighed for frit at deltage i lodtrækningen om de fede præmier. Der vil hver dag blive trukket lod blandt alle oprettede brugere, og hver dag vil en ny julegave være på højkant.

Hjemmesiden byder desuden på masser af artikler, hvor vi forsøger at ramme en bred målgruppe, så der er noget for de fleste. Som bruger får du mulighed for at interagere med de andre brugere, uploade personlige billeder og på sigt deltage i forums og debatter. Du bliver en del af hjemmesiden, og bidrager til indholdet!  

Ridehestenjunior.dk

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing