Rekordscore til LaGoy-Weltz og Lonoir

17-03-2018 10:04

Den amerikanske Olivia LaGoy-Weltz opnåede igår personlig rekord med sin DV-vallak Rassing's Lonoir ved FEI Nations Cup i Wellington 

Copyright Ridehesten.com
Lonoir og Olivia LaGoy-Weltz. Foto: PS Dressage
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejren i gårsdagens CDI4* Grand Prix Kür ved FEI Nations Cup i Wellington gik til den 14-årige DV-vallak Rassing's Lonoir e. De Noir/Loran (opdr. Dorthe og Jan Rassing, Hjørring) og hestens amerikanske rytter og medejer Olivia LaGoy-Weltz.

Ekvipagen scorede intet mindre end 76,6%, hvilket er deres personlige rekord. Efter ridtet udtalte LaGoy-Weltz til Dressage-News: – Lonoir blev ved mig og var virkelig ridelig. Når han venter på mig, og vi spiller 100% sammen, så er det virkelig cool, og han har endnu mere i sig, hvilket er rigtig spændende.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lonoir og LaGoy-Weltz er en del af det amerikanske seniorhold, der deltager i nations cup-konkurrencen ved stænvet i Welling, hvor også en DV-hest er på det amerikanske U25-hold, nemlig 

U25-holdet har også en repræsentant fra Dansk Varmblod, nemlig den 16-årige hoppe Countess e. Don/Solos Carex (opdr. Vivi og Morten Thomsen, Hammel), der rides af Molly Paris. Ekvipagen blev nr. 4 i den indledende Grand Prix.

Følg stævnets resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen