Rassing’s Lonoir klar til World Cup Finalen

08-03-2021 11:49

Amerikanske Olivia LaGoy-Weltz rider sammen med den 17-årige DV-vallak Rassing’s Lonoir på en bølge af succes. I går vandt ekvipagen World Cup Kür i Wellington og sikrede sig dermed en billet til World Cup Finalen i Göteborg

Den 8. uge ved Adequan Global Dressage Festival  (AGDF) i Wellington Florida er netop overstået og for ekvipagen Rassing’s Lonoir e. De Noir/Loran (opdr. Dorthe og Jan Rassing, Hjørring) og den amerikanske rytter Oliva LaGoy-Weltz, har det lange stævne været en stor succes, hvor de har vundet flere klasser.

I lørdags vandt den 17-årige DV-hest FEI Grand Prix og søndag fortsatte sejrsstimen i FEI Grand Prix Kür. Med 83,57% vandt ekvipagen World Cup-kvalifikationen og sikrede sig samtidig en billet til World Cup Finalen, som er planlagt til at skulle rides i Göteborg  den 31. marts - 4. april 2021.

– Jeg ved ikke altid, hvordan det er gået, fortalte Oliva LaGoy-Weltz efterfølgende og fortsatte:  – Jeg kommer ud og er sådan "Var det godt?" og alle var bare "Det var fantastisk!". Jeg tror at vi er alle perfektionister og vi finder altid ting her og der, der kan være bedre. Lonoir er ret ekstravagant, så jeg ved ikke altid, hvad hans ben laver under mig. Men når man kommer ud og alle er begejstrede, er det en lettelse. Han er sådan en speciel hest og selvom han bliver ældre, ser det ud til, at vi bare bliver bedre, og jeg føler mig meget heldig at det går sådan. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner