DV-hest vandt World Cup-kvalifikation (video)

18-01-2021 16:18

Ved Adequan Global Dressage Festival  har den nu 17-årige DV-hest Rassing’s Lonoir haft et yderst succesfuldt stævne og vandt i går World Cup-kvalifikationen med sin rytter Oliva LaGoy-Weltz med en personlig rekord

Copyright Ridehesten.com
Olivia LaGoy-Weltz og Rassing's Lonoir. Foto: Susan Stickle.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nu 17-årige DV-vallak Rassing's Lonoir e. De Noir/Loran (opdr. Dorthe og Jan Rassing, Hjørring) er ikke noget ubeskrevet blad på den internationale dressurscene, og Ridehesten. com har berettet om den danske hest og dens amerikanske rytter og medejer Olivia LaGoy-Weltz, siden Olivia var ungrytter, og ekvipagen startede international lilletur.

I fredags sejrede Olivia og Lonoir i den indledende FEI Grand Prix ved CDI-W Adequan Global Dressage Festival i Wellington med en score på 73,978%, og i World Cup-kvalifikationens FEI Grand Prix Kür hævede de seriøst overliggeren.

Hun fortalte i en pressemeddelelse, at hun efter sit første ridt gennemgik dommernes kritik for at se, hvor hun skulle sætte ind for at score flere point, som hun vidste, at Lonoir havde i sig. For eksempel lød det i fredagens kritik, at hun kunne åbne mere op i changementerne, og det tog hun med til Küren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er vigtigt, at man får det bedste ud af sine kritikker ved at tage dem konstruktive, udtalte hun.

Sidste år ved samme stævne scorede ekvipagen over 80%, hvilket var personlig rekord indtil World Cup-finalen i går, hvor de opnede 80,545% til tonerne af Simon & Garfunkels "Cecilia".

Olivia LaGoy-Weltz' vinderridt på Rassing's Lonoir.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner