Rehoff bedste dansker i 150 cm

10-03-2023 12:43

Annika Knudsen Lorentsen

18 ekvipager sikrede sig en plads i omspringningen i dagens 150 cm rankingklasse ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023, og én dansk rytter red sig ind i top-10

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

68 ekvipager mødtes her til formiddag i Fendt 150 cm rankingklassen ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023, og på trods af en udfordrende bane, så lykkedes det hele 18 ekvipager at ride fejlfrit i hovedrunden, og dermed sikre sig en plads i den afgørende omspringning. 

Mange af de første ryttere i omspringningen, red virkelig for en topplacering, men det betød også fejl for rigtig mange, og det endte med, at otte kom fejlfrit igennem omspringningen. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

En af dem var 21-årige Caroline Rehoff Pedersen, som red en sikker og fejlfri omspringning med Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z. Det resulterede, at de tog ottendepladsen i tiden 43,85 sekunder. Caroline er en af de mest succesfulde unge ryttere i Danmark for tiden, og fornyligt var hun til start i en World Cup-kvalifikation, ligesom i sidste weekend havde succesfulde ridt ved 4-stjernet stævne i Tyskland, og nu fortsætter hun altså succesen her i Herning.

Se video af ekvipagens omspringningsridt nederst.

Copyright Ridehesten.com
Julian de Boer med Isis. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Det blev syv udenlandske ryttere der sikrede sig placeringerne foran Caroline, og sejren gik til hollandske Julian de Boer med Isis e. Cardento 933/ Lupicor, som leverede en vanvittig hurtig omspringning i tiden 33,31 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Jens Fredricson med Markan Cosmopolit. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Andenpladsen gik til VM-holdguldvinder, svenske Jens Fredricson med Markan Cosmopolit e. Cohiba 1198/ Calido I, som red fejlfrit i tiden 33,56 sekunder, mens svenske Emma Emanuelsson med Canbella Blue PS e. Contolar/Chacco-Blue tog tredjepladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Emma Emanuelsson med Canbella Blue PS. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

To andre danske ekvipager sikrede sig en plads i omspringningen, hvor de desværre begge fik et nedslag. Det drejede sig om Tina Lund med Cordani PS e. Balou du Reventon/ Baloubet du Rouet og Martin Knudsen med Ci Beau Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Lambrusco Ask. 

Resultat fra klassen. 

Start- og resultatlister fra stævnet.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner