Hingstekåringen 2014 står for døren

10-12-2013 16:34

Så er der ikke længe til Dansk Varmblods Hingstekåring den 5.-9. marts 2014, og årets flotte plakat er netop kommet

Copyright Ridehesten.com

For 35. gang slår MCH Messecenter Herning dørene op til hingstekåring. Med så stor erfaring og succes bag sig er hingstekåringen i Herning genstand for tusindvis af menneskers forventninger. Hingstekåringen er blevet en tradition for det danske hestefolk, og de forventer både, at traditionerne bliver holdt i hævd, og at arrangørerne står klar med en række nyskabelser – og det kan Hingstekåringen i Herning 2014 leve op til.  

Lars Bak Andersen skal i år teste springhestene. Lars Bak Andersen er forsvarende dansk mester i springning, samt har repræsenteret det danske landshold, ved internationale mesterskaber og ved Nations Cup. 
Dressurhestene skal i år testes af den engelske OL holdguldvinder Carl Hester. Carl Hester er samtidigt en meget anerkendt og efterspurgt træner, og hans topelev er uden tvivl Charlotte Dujardin, der på Carl Hesters egen Valegro har vundet individuelt guld ved både OL og EM.

Der er altid rift om at få billetter til Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Messecenter Herning den 5.-9. marts 2014 og netop Gallashowet er noget der bliver talt om i hesteverdenen længe efter hestene har forladt messecentret. Og i år bliver ingen undtagelse, hovednavnet til gallashowet bliver en af tidens mest populære danske musikere, nemlig Mads Langer. I 2009 fik Mads Langer sit nationale og internationale gennembrud med sin coverversion af Olives 'You're Not Alone', sidenhen har han leveret utallige hits, som blandt andet 'Elephants' og 'Riding Elevators'. Blandt de andre stjerner, der kommer til at tegne Gallashowet 2014, er franske Lorenzo – the flying horseman, Melie Phillippot og hendes miniatureheste, og den dansk/færøske sangerinde Tanja Fossdal, som bl.a. er kendt fra tv-programmet Voice.

Du kan sikre dig billet til dette væld af oplevelser ved at klikke HER 

Info

Kampagnerabat fra den 9.-15. december 2013

Netop nu har du muligheden for at få 10 % rabat på udvalgte billetter. Det eneste du skal gøre er at hente en folder i en af de nedenstående rideudstyrsbutikker. I folderen er der en rabatkode, som du kan bruge i forbindelse med køb af dine billetter. Kampagnen løber fra mandag den 9. december til lørdag den 15. december 2013, og det er derfor kun i denne periode, folderen kan hentes og rabatkoden benyttes.

Gymnastik og Ridesport, Jessens Rideudstyr, Kinnerup Heste-artikler, Unicorn Ridesport, Fyns Rideudstyr, Tattersall, Rytters Ridesport, Fryland Rideudstyr, Nørrelund Rideudstyr, Heidi’s Rideudstyr, Rider Sport, Horse House, Horseworld Rideudstyr, Kronborg Sadelmageri, Toftegaardens Rideudstyr, Thy-Mors Rideudstyr, Heri Rideudstyr, Steens Rideudstyr og Sydjysk Rideudstyr.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen