Skibby HC lægger bunden under VM

11-12-2020 15:37

Marie Helene Rigård Rohleder

I august 2022 samles verdens bedste heste til VM i fire ridesportsdiscipliner i Herning. De kostbare hesteben skal i konkurrence på verdens bedste ridebanebund leveret af det sjællandske firma Skibby HC A/S

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Jens Trabjerg, Herning2022, Janus Haubroe, Skibby HC A/S, og Casper Cassøe, Herning2022. Foto: VM Ridesport - Herning2022
Nyheden fortsætter efter annoncen

ECCO FEI World Championships Herning (DEN) afvikles i august 2022, og eventet bliver det største internationale ridesportsmesterskab i Danmark nogensinde. Konkurrencen i både dressur og springning indgår i kvalifikationen til OL 2024 i Paris og de paralympiske lege.

Verdensmesterskaberne afvikles i springning, dressur, paradressur og voltigering i august 2022, og der skal etableres ridebaner svarende til mere end fem fodboldbaner på MCH Messecenter Hernings store udendørsarealer. Det er det sjællandske firma Skibby HC A/S, som er valgt til officiel leverandør af baneopbygningerne til alle ridearenaer ved VM.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det skriver de i en pressemeddelelse. 

– Vi glæder os meget over samarbejdet med Skibby HC. Vi har gennem de sidste 4 år haft et rigtig godt samarbejde omkring hingstekåringen i Herning og World Cup Herning. Det har været vigtigt i processen, at både produktet og samarbejdet blev det helt rigtige, udtaler Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg står bag Herning 2022.

Der skal anlægges konkurrencebaner inde på Stutteri Ask Stadium (det nuværende MCH Arena), på arena II udenfor stadion samt inde i Jyske Bank Boxen. Hertil kommer et antal opvarmnings- og træningsbaner fordelt ud over området. Der skal etableres mere end 36.000 m2 ridebane. 

– Vi er utrolig stolte over at blive valgt til ”Official footing supplier” til Herning2022, og vi glæder os helt vildt til samarbejdet med Casper Cassøe og Jens Trabjerg og ikke mindst vores samarbejdspartner Otto Arena Systems GmbH, udtaler Janus Haubroe, Skibby HC A/S.

– Vi oplever, at alle står sammen om VM på mange måder. Det er ekstra dejligt, specielt i disse svære tider, og vi ser virkelig frem til VM i august 2022, slutter Casper Cassøe. 

//Pressemeddelelse 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen