Redaktøren er sikkert tilbage i Hobro

23-08-2016 16:29

Her i Mediehuset Wiegaarden har vi fulgt lige så spændte med i redaktør Britt Carlsens nyheder og blogindlæg som Ridehesten.coms læsere, og der var glade miner på kontoret i dag, hvor vi kunne konstatere, at Britt slap levende igennem sin OL-oplevelse i Rio de Janeiro

Copyright Ridehesten.com

Magasinet Ridehestens redaktør landede sikkert i den jyske muld natten til mandag og blev i dag modtaget af sine kolleger på Wiegaarden i Hobro med flag og kage. OL-deltagere af enhver slags har vel fortjent en ordentlig velkomst!

Det er ikke småting, man som udsendt journalist udsættes for ved OL i Brasilien, og vi er til stor morskab på kontoret i dag blevet delagtiggjort i flere af Britts oplevelser på godt og ondt - og selv om det på mange måder har været en dramatisk oplevelse, så har vi også fået meget positive beretninger.

- Det, der har været helt særligt ved dette OL er, at sporten har været helt fremragende, som jeg aldrig husker det tidligere ved noget stort mesterskab. Der har ikke været selvskrevne vindere, men derimod stor kamp om medaljerne. Når jeg tænker tilbage på Rio, så står det sportslige som noget helt unikt. Selv om det var hårdt arbejde den sidste uge i 40 graders varme, så var det fantastisk at se küren og springfinalen i fantastisk sommervej, fortæller Britt og fortsætter: - Rent organisatorisk omkring den sportslige afvikling og forholdene på stadion, ridebundsforhold og i staldene var der bare styr på det hele, så ryttere og heste fik mulighed for at præstere det optimale.

I næste uge udkommer septembernummeret af magasinet Ridehesten. hvor du kan læse den helt store OL-reportage.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen