Sanne H skal se OL-dressur i dag

11-08-2016 13:57

En af de dygtige danske dressurryttere, der har lavet rigtig mange topheste, er Sanne Henningsen fra Munkedal Horses på Fyn. Flere af disse kommer til start ved OL i Rio de Janeiro i dag torsdag

Copyright Ridehesten.com

Den danske dressurrytter Sanne Henningsen fra Munkedal Horses på Fyn har uddannet adskillige dressurheste, som har nået hele vejen i international topsport. Flere af disse kommer til start i Grand Prix ved OL i Rio de Janeiro i dag torsdag, hvor Sanne skal følge dem.

Den første af Sannes tidligere heste, der skal på banen i Rio, er Lorenzo e. Lord Loxley/ Rubin-Royal, der nu rides af spanske Severo Jurado, som skal ride i dag torsdag kl. 15:18 dansk tid. Sanne har uddannet Lorenzo helt fra unghest og startede Intermediaire I på hesten i 2015, hvor Severo overtog den.

Allerede kl. 16:18 kommer den næste af Sannes tidligere heste, nemlig Molberg e. Michellino/ Rambo (opdr. Atterupgaard), som Sanne har uddannet hos Munkedal Horses fra unghest til Grand Prix. Molberg, som Sanne har startet ved UVM i Verden, blev sidenhen solgt til Irene Smeyer i Schweiz og rides af Marcela Krinke Susmelj.

Igen kl. 16:36 har vi en af Sannes tidligere heste på OL-banen i Rio, og det er igen en hest, som Klaus Munkedal købte af Kristine og Michael Sinding, Atterupgaard, nemlig Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall redet for Danmark af Cathrine Dufour. Sanne vandt Dansk Ride Forbunds 4-års championat på Cassidy, der herefter blev solgt til BFC Horses, hvor Sanne hjalp Sabine N. Pedersen med hesten, som sidenhen blev solgt til Cathrine Dufour.

I går gik den danskavlede Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag (opdr. Atterupgaard) for England, og den har Sanne ganske vist ikke redet, men Munkedal Horses har formidlet handlen med Fiona Bigwood, der i går red til over 77%. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen