Quartermain er fremtidens stjerne

03-12-2017 19:41

Camilla T. Schrøder

Den danskopdrættede vallak Quartermain blev vinder af Dressage Power Future Stars efter overbevisende sejre i både Prix de St. Georges og kür-finalen ved Sweden International Horse Show

Copyright Ridehesten.com
Quartermain og Marina Mattson. Foto: Camilla Hannell @photochannell

Bid mærke i navnene Marina Mattsson og Quartermain. Om tre år er de i Tokyo og slås om medaljer. Sådan skriver det svenske sportsmedie aftonbladet.se, som har talt med hestens ejer, Patrik Hannell fra Hannell Dressage i Sverige. Han lover, at selv det mest vanvittige bud på hesten ikke vil forhindre Hannell Dressage i planerne om at komme med til OL i 2020.
Hannell Dressage i Sverige ejer den otte år gamle hannoveranervallak Quartermain e. Quaterback/Wilawander XX, som rides af 23-årige Marina Mattson, men den kommer oprindeligt fra Vodskov i Nordjylland, hvor den er opdrættet af Anette Holst.

I denne weekend har Quartermain med Marina Mattson modtaget stor hyldest i Stockholm efter to flotte sejre i Dressage Power Future Stars.

Ekvipagen lagde ud fredag med at vinde Prix St. Georges, hvor de satte personlig rekord og lagde stor afstand til konkurrenterne med scoren 77.303 %. Nærmeste konkurrent lå næsten fem procentpoint under vinderens resultat. Samme stil fortsatte de i lørdagens kür-finale på Intermediaire I-niveau, hvor afstanden til konkurrenterne igen var stor. Efter en overbevisende sejr med 76.225 %, fik de et stort bifald af publikum i æresrunden, som man kan se i nedenstående video fra Hannell Dressages facebookside:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen