Søren Wind 2'er i Stockholm

15-06-2019 13:04

Camilla Tiefensee Schrøder

Søren Wind og Kastel's Stanford kom på andenpladsen i dagens U25 kür ved det internationale stævne i Stockholm. Klassen blev vundet af en danskavlet hest under den svenske rytter Marina Mattson

Copyright Ridehesten.com
Kastel's Stanford var en af de heste, Søren Wind havde med til årets Equitour DM for U25. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske ryttere har taget turen til det store Longines Global Champions Tour-stævne i Stockholm for at deltage i CDI4* og CDIU25-dressurklasserne, og det er der kommet mange gode resultater ud af, både i går og i dag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand-berideren Søren Wind fik i dag redet sig til en flot andenplads i U25 kür, hvor han opnåede 74.100% på den 14-årige vallak Kastel's Stanford e. Sir Donnerhall I/Roadster (opdr. Guenter Alberding). Klassens vinder blev den danskavlede Quartermain e. Quaterback/Wilawander XX (opdr. Anette Holst), som med sin svenske rytter Marina Mattson opnåede 74.900%.

Se resultatlisten

Mai Tofte Olesen og Rustique placeret i CDI4*
Søren Winds kollega Severo Jurado Lopez kom på andenpladsen i CDI4* küren, hvor han i dag red til 77.050% med Rialto Star e. Royal Diamond. Mai Tofte Olesen og Rustique e. Heslegård's Rubin/Midt-West Ibi-Light kom på fjerdepladsen med 73.550%.

Se resultatlisten

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen