Danskavlede Quartermain til USA

24-01-2021 18:38

Svenske Marina Mattssson har de sidste par år haft stor succes med den danskavlede Quartermain, som hun havde forhåbninger om at kunne ride OL i Tokyo på. Grundet kontraktudløb af heste nu solgt til USA

Copyright Ridehesten.com
Marina Mattsson og Quartermain under Hingstekåringen i Herning i 2019. Foo: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den svenske dressurrytter Marina Mattssson overtog tøjlerne da Quartermain e. Quaterback/ Wilawander xx (opdr. Anette Holst) var 5 år gammel og hun har sidenhen udannet den nu 12-årige vallak til Grand Prix. Quartermain som er ejet af Hannell Dressage Stables er nu blevet solgt til Beatrice Marienau som bor i Wellington.

Ekvipagen var gennem flere år meget succesfuld på lilleturs niveau, mens de i 2018 debuterede i U25-klasser og senere Grand Prix på internationalt plan. Marina og Quartermain blev i 2018 U25-mestre og repræsenterede også Sverige ved EM for U25-ryttere i Aachen.

– Jeg har haft en kontrakt hos Quartermain i fem år, og kontrakten udløb efter OL i Tokyo 2020, som ikke blev afholdt. I henhold til vores aftale ville hesten blive solgt efter OL. Jeg har haft en fantastisk glæde fra Qorre og jeg er meget glad for at have haft ham i så lang tid, fortæller Marina Mattsson i en pressemeddelelse. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen