Prinsesse Nathalie i arbejdstøjet

01-02-2017 14:05

DR besøgte i sidste uge Cathrine Dufour, da hun havde hjemmebesøg af landstræner Prinsesse Nathalie. Og planen er lagt, målet er medaljer ved det kommende EM til august

Copyright Ridehesten.com

DR var med, da Prinsesse Nathalie trak i arbejdstøjet som den nye landstræner for dressurrytterne. Nathalie overtager posten efter tyske Rudolf Zeilinger, der bested posten som landstræner i 19 år. En stor opgave for nogle, men Nathalie har kvalifikationerne og opbakningen på plads.
Den dansk-tyske prinsesse har gennem 15 år repræsenteret Danmark ved OL og andre internationale stævner, herunder syv europamesterskaber og tre verdensmesterskaber. Og faktisk var det rytterne selv, der foreslog Nathalie til posten som ny landstræner for dressurlandsholdet.

Nathalies første store opgave, som den nye landstræner bliver EM til august, og Nathalie ligger ikke skjul på, at målet er en holdmedajle - og  håbet er også individuelle medajler i fremtiden.

Du kan se udsendelsen HER

Læs også artiklen "En spændende opgave venter" om Nathalie zu Sayn-Wittgenstein som ny dressurlandstræner i det nye Ridehesten 02/2017 s. 14.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen