Positive dommere i Kapellen

23-05-2014 08:59

Sandra Kristoffersen

Ponyerne blev taget godt imod af dommerne til CDI Kapellen, og ponypigerne leverede nogle flotte ridt. Der blev givet masser af point til de gode ting, dog var der en del småfejl blandt ekvipagerne, som også kunne ses på procenterne

- Dommerne kunne godt lide vores ponyer og var meget positive over for os. Hver især har ting der kan rettes endnu og der var en del unødvendige småfejl, som de skal undgå fredag. Hos nogle af rytterne var der lidt nogle store fejl, der trækker ned. Men alt i alt er det positivt at der stadig væk er plads til forbedring, lyder det fra en tilfreds landstræner, Jette Nevermann.

De bedste tre ryttere lå alle sammen lige efter hinanden på en fjerde-, femte- og sjetteplads. Sara van Deurs Petersen med Farbenfroh red 70,615 procent og lå dermed lige foran Sandra Kristoffersen på Grenzhöhes My Ken med 70,590 procent.

- I princippet havde jeg en god tur på Ken, men jeg var ikke helt på selv, så der er lige et par småting, hvor jeg godt kunne forberede og sætte ham lidt bedre inden øvelserne.

Sofie Frederikke Bruun Sørensen på Melli's Dornik får et flot debut til 70,462 procent, mens både Sandra Aagaard Hyrm på Der Harlekin B, Henriette Hansen på Lilo L og Karoline Rohmann på Adriano B fik vist nogle flotte programmer, men dog alle sammen har nogle dyre fejl. Dermed ender de på henholdsvis 68,667%procent, 68,513 procent og 67,205 procent og ligger midt i feltet af de 36 ponyekvipager.

Ponyerne skal først til start på fredag igen, hvor det gælder finalekvalifikationen til küren. Det er de otte bedste ryttere, der går videre. 

Der resultater fra onsdagens ponyklasse i Kapellen her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen