Pony-kür for fulde tribuner

09-07-2014 16:56

Ved Falsterbo Horse Show var dressurstadion næsten fyldt til sidste plads da syv ponyryttere kæmpede om sejren i kürfinalen og blandt dem danske Sandra Kristoffersen

Sandra Kristoffersen var alene om at forsvare de danske farver i dagens ponykürfinale. I kvalifikationen blev Sandra netop lige slået til andenpladsen og i küren var hun klar til at kæmpe for sejren foran det begejstrede publikum.

På ponyhingsten Grenzhoehes My Ken viste hun en meget harmomisk kür, hvor den hvide hingst galoperede smukt op-ad-bakke i særdels god balance også i alle kontragalopper og vendinger. Publikum jublede højt over parets præstation, der af dommerne blev honoreret med 72,167% Desværre for Sandra var dommerne lagt fra enige, mens de to dommere så Sandra som vinder, havde den sidste dommer hende placeret på femtepladsen. 

Klassens sidste rytter og vinderen af kvalifikationen Jennifer Lindvall og Hynder-Hoeve's Ramses gik derfor lige forbi Sandra med 73,042% På tredjepladsen fulgte svenske Clara Egholm Hebsgaard og Ekstrem en danskopdrættet pony e. DV-hingsten Robin opdrættet af Ea Feigh.

Det er Sandras sidste år som ponyrytter, og hun var meget begejstret for at kunne ride i den fantastiske kulisse på dressurstadion. Det myldrer i øvrigt med tilskuerer i Falsterbo i dag og kø-tiden de sidste 15 km ind mod stævnepladsen var her til middag på knap to timer. Jeg har været i Falsterbo de seneste 15-20 år og jeg har aldrig set så mange tilskuere på en onsdag, som tilfældet er i dag. 

Se resultatet af klassen her

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald