Ponylandsstævne hos Solrød Rideklub

21-04-2014 11:58

Solrød Rideklub afholdt landsstævne for hest først på ugen, men nu har ponyerne indtaget Solrød, hvor de har redet om at kvalificere sig til A-finalerne i kür

Copyright Ridehesten.com
Natalie Hering på Da Vinci.

Søndag morgen indtog kat. III ponyerne ridehuset i Solrød, hvor der skulle rides LA4. Der blev vist højt niveau, som resulterede i fine procenter fra dommerne, hvor Anna Herlev Andersen på Schiwago besatte 1. pladsen med 69.01 % og henviste gårdagens vinder, Maria Mejlgaard Jensen med Thers Hey Harlekin (OS) til 2. pladsen med 68.12 %.

Herefter var det kat. II ponyernes tur i PRM. Resultatlisten var meget lig gårsdagens PRT, hvor Sara Aagaard Hyrm på Moelgarnedd Montana endnu engang kom over de magiske 70 procent og for anden dag i træk kunne kalde sig vinder. Dagens nr. 2 blev Amanda Helding Kaslund på Arts Dartagnon med 68.65 %, som trak det længste strå foran Annica Frederiksen med Tony, der opnåede 68.12 %. Den sidste og 4. placering blev indtaget af Laura Skou Nielsen på Lolita med 67.96 %.

Ridehesten snakkede efterfølgende med Sara Aagaard Hyrm: - Jeg har haft 2 rigtig gode ture, både i går og i dag, som jeg er meget tilfreds med. De ting som vi har trænet målerettet med, lykkedes inde på banen. Selvfølgelig er der stadig ting der skal finpudses, men jeg ser frem til at ride kür i morgen, mandag. 

PRM for kat. I var opdelt i 2 afdelinger, men igen i dag kunne Natalie Hering stille sig øverst på præmieskamlen, denne gang med 2 ponyer. Hun indtog 1. pladsen på ponyen Klinsmann med hele 73.86 %, mens hun på sin anden pony kunne tage 2. pladsen, igen med en flot procent, nemlig 71.99 % på Da Vinci. Sofie Frederikke Bruun Sørensen på Melli’s Dornik, red sig til en 3. plads med 68.49 %, mens Kirstine Juel Månsson på Kielshoop Honey Starlight indtog 4. pladsen, Sophie Nyholm Kristensen med Toftegaards Hurricane på 5. pladsen, Marie Amalie Müller med Vasehøjs Kashi på 6. pladsen og til sidst Victoria Cecilie Bonefeld Dahl med Spartacus på 7. pladsen. 

Ridehesten talte også med Natalie Hering: – Jeg havde to rigtige fine ture på begge ponyer. Klinsmann gik rigtig godt, var godt med og havde en rigtig god dag. Det var Da Vincis første landsstævne, han var fint med hele vejen rundt, men mangler stadig øvelse. Alt i alt er jeg rigtig tilfreds.

I anden afdeling af PRM for kat. I var feltet væsentlig mindre, men niveauet stadig højt. Klassen blev vundet af Isabella Engelbrekt Mikkelsen på Steendiek’s Monte Nara med 67.90 % foran klassens nr. 2, Monique Funch på Fleur Cheval med 66.28 %.

Dagens sidste klasse foregik i en LA6 for både kat. I og II ponyer. Med 68.68 % indtog Victoria Holm Hansen på Red Rebel Vrå 1. pladsen, mens Katrine Groot på Choco L’amour besatte 2. pladsen med 67.85 %. Ikke mange point efter var Maria Mejlgaard Jensen endnu engang at finde, dog på kat. I pony denne gang. Med ponyen Ocebio red hun sig med 67.28 % til en 3. plads og henviste Amalie Gert Nielsen på Rocco Sanchos til den 4. og sidste placering med 66.84 %. 

Resultaterne fra PRT i går og PRM i går er nu lagt sammen, så der i morgen rides der A-finaler i kür for de 12 bedste kat. II ponyer og de 15. bedste kat. I ponyer. Inden A-finalerne rides der dog også B-finale for de ekvipager der ikke blev kvalificeret og en PRI runder om eftermiddagen Solrøds store landsstævne af.

Skrevet af JUNIOR-ambassadør Kristine Ulsø Olsen.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen