Pia K: Vi må gøre noget for hestene

17-08-2023 14:03

Charlotte Kusk Berwald

Ved demonstrationen mod Viegård stutteri, der afholdes i København 9. september har Pia Kjærsgård meldt sig på banen som taler

Copyright Ridehesten.com
Pia Kjærsgård. Foto: Dansk Folkeparti
Nyheden fortsætter efter annoncen

De seneste uger har der været jævnlige demonstrationer ved Viegård stutteri i Skals og stutteriets ejer, John Byrialsen. En af de næste demonstrationer afholdes i København foran Christiansborg. Her skal Pia Kjærsgård fra Dansk Folkeparti på talerstolen.
– Det er så frygteligt at den slags kan stå på år efter år uden der reelt sker noget. Alene det at der vurderes bestandsmæssigt er helt hen i vejret. Folketinget holder sommerferie nu, men vi skal have kigget på lovgivningen snarest. Det kan ikke passe at sådan en mand ikke for længst har mistet retten til at holde dyr, fortæller Pia Kjærsgård til Ridehesten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Demonstrationen i København er blot en ud af en lang række demonstrationer. Der er også et borgerforslag hvor Hestens Værn og Dansk Ride-Instruktør Forening i ønsker at der indføres dyrepoliti i Danmark og at politiet får bedre mulighed for at gribe ind i disse sager. Borgerforslaget kan ses her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner