Paradressur godt fra start ved DM

04-09-2020 18:01

De bedste paradressurryttere tørner sammen i mesterskabet for fem grader ved Equitour Denmark, og den første af ialt tre afdelinger af mesterskabet er nu afviklet

Copyright Ridehesten.com
Renee Igelski har lagt sig i spidsen for grad V med Beyond Dreams. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Paradressurrytterne skal gennem ialt tre afdelinger af mesterskabet i Elsass Fonden Para DM. Det hele afgøres på søndag i kür, men inden da skal rytterne gennem to obligatoriske programmer. Der afvikles mesterskab i fem grader, og i grad I vandt Tina Chabert Jensen og Ælling den første afdeling foran sidste års mester Line Munk Madsen, som havde en ny hest, Korsgårds Toledo e. Tailormade Temptation (opdr. Niels P. Balling) til start. 
I grad II var det sidste års mester Katrine Kristensen og Welldone Dallas e. Weltmeyer (opdr. Tine og Jens Daigaard) der sejrede i første afdeling. Også i grad III var det sidste års mester, Caroline Cecilie Nielsne, som åbnede mesterskabet med en sejr sammen med Davidoff.

Copyright Ridehesten.com
Susanne Jensby Sunesen og Leeds har lagt sig i spidsen for grad IV. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

I grad IV kom der fem ryttere til start, og igen var det sidste års mester, Susanne Jensby Sunesen og Leeds e. Leandro (opdr. Stutteri Thy) der sikrede sig en komfortabel føring i mesterskabet. 
Ni ryttere mødtes i grad V, og her var det Renee Igelski og Beyond Dreams e. Bennetton Dream (opdr. Hanne Grue) som lagde sig i front, med god margin til nr. to. Og dermed er Renee på guldkurs, og har mulighed for at bytte sidste års bronzemedalje ud med en af guld. 
Tobias Thorning Jørgensen, der sidste år vandt guld ved EM i Rotterdam er ikke til start, hans hest Jolene Hill har desværre pådraget sig en skade i starten af ugen. 

Se resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen