Ottendeplads ved EM til Danmark

26-07-2014 17:52

Ved EM i Arezzo er det danske juniorhold sluttet som nummer otte i Europa - og samtidig er to af holdets ryttere også klar til den individuelle finale

Copyright Ridehesten.com
Josefine Bøgh og Van Dejk e. Verdi/Emillion har i dag banet sig vej til finalen for juniorryttere ved EM i Arezzo.

I dag var Danmark een ud af 20 nationer i juniorfinalen ved EM i Arezzo.

Det danske holds første rytter var Jessica Toelstang med Quartel du Mazes, som fik fire fejl. Anden rytter, Josephine Bøgh med Van Dejk, red en flot fejlfri runde, mens Christoffer Nerving Møllekær og Zidane fik 4 fejl. Sidste rytter for Danmark var Emil Hallundbæk og Uno’s Safier, og de sluttede med bare én ærgerlig tidsfejl. Holdet sluttede med 17 fejl i alt og en 8. plads ud af 20 hold. 

To hold havde 4 fejl efter de to 140 cm høje runder i holdkonkurrencen og måtte ud i en omspringning. England lagde ud med en fejlfri runde og lagde dermed pres på hollændernes første rytter, som fik 12 fejl. Anden rytter fra England red også fejlfrit, mens Hollands anden rytter havde 4 fejl. Englands tredje rytter var også fejlfri, og sikrede dem dermed sejren. Det betød at Hollands sidste ryttere ikke kunne gøre en forskel og holdet trak sig. Bronzemedaljen gik til Tyskland med 8 fejl. 

Dagens klasse var også tredje kvalifikation i den individuelle konkurrence. Efter tre kvalifikationsrunder har vi nu to juniorryttere klar til den individuelle finale ved EM i Arezzo. Emil Hallundbæk og Josephine Bøgh er kvalificeret som henholdsvis nummer 7 og nummer 30 ud af i alt 102 juniorryttere.

Herunder er danskernes individuelle resultat:

7. Emil Hallundbæk
30. Josefine Bøgh
36. Stephanie Jørgensen
42. Jessica Toelstang
63. Christoffer Nerving Møllekær

Alle resultater kan findes her. Det koster 15 euro at købe sig adgang til livestreamingen fra mesterskabet her.


Kilde: DRF

 

 

Info

Program - søndag den 27. juli

Kl. 8.00 Junior: Finale (1,40 m)
Kl. 11.45 Children: Finale (1,30 m)
Kl. 16.00 Ungrytter: Finale (1,50 m)
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen