Danske ungryttere nummer ni i Europa

25-07-2014 21:30

Vores landshold bestående af Camilla Ernst, Mathias Nørheden Johansen, Julie Meiland Hansen og Shannon Meinert Ketterle har fået en niendeplads ved EM for ungryttere. Én af dem er kvalificeret til finalen

Copyright Ridehesten.com
Camilla Ernst og Carré e. Cassini II/Heraldik skal repræsentere Danmark i finalen ved EM, på søndag.

Anden afdeling af holdkonkurrencen ved EM og juniorer og ungryttere i Arezzo er nu afviklet. Det tyske hold vandt guld med 8 fejl, bare én fejl foran det norske hold, som sluttede med 9 fejl og en sølvmedalje. Bronzemedaljen gik til Italien med 13 fejl.

Camilla Ernst med Carre, Mathias Nørheden Johansen med Tripoli, og Shannon Meinert Ketterle med Bonaire red anden runde i holdkonkurrencen med 4 fejl i den 150 cm høje klasse, mens Julie Meiland Hansen med Coolmann fik 8 fejl. Samlet sluttede det danske hold med 28 fejl og en 9. plads. 

Samlet individuel stilling 
I den individuelle konkurrence går de 30 bedste ekvipager ud af 77 samt ligeplacerede videre til finalen søndag. De resterende rider lørdag en B-finale. Både klassen i går samt første og anden runde i holdkonkurrencen tæller med i det samlede resultat som rytterne tager med i finalen. Camilla Ernst slutter som nummer 26 efter de tre runder og er klar til finalen søndag. De resterende danske ungryttere rider B-finalen lørdag. 

Herunder er danskernes individuelle resultat.
 


Alle resultater kan findes her. Det koster 15 euro at købe sig adgang til livestreamingen fra mesterskabet her.

Kilde: DRF 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen