Josephine og Emil slutter EM sammen

27-07-2014 13:24

Josephine Bøgh og Emil Hallundbæk har redet EM-finale for juniorer. Samlet slutter de to ekvipager lige efter hinanden

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh og Van Dejk e. Verdi/Emillion, her til DM 2014.

Ved EM i Arezzo har de to danske ekvipager, der kvalificerede sig til finalen skulle igennem tre kvalifikationer og to runder i finalen. Alle runderne talte med i det samlede resultat.

Josephine Bøgh med Van Dejk blev bedste dansker med samlet 21,37 fejl. I finalen havde ekvipagen 8 fejl i første runde på den 12 forhindringer lange bane og bare 2 tidsfejl i anden runde på den forkortede 10 forhindringer lange bane.

Lige efter Josephine finder vi vores anden dansker Emil Hallundbæk som nummer 25 med samlet 21,43 fejl. Emil red med 8 fejl i hver af de to finalerunder.

Guldet gik til norske Amalie Hegre med Remedy. Ekvipagen har været suveræn og redet uden fejl i alle fem runder og fik en slutscore på 1,13 fejl. Sølvet gik til belgiske Thomas Gilles med Conaro, som sluttede med samlet 4,66 fejl. Endelig gik bronzen til engelske Jessica Mendoza med 5,01 fejl.

Samlet individuel stilling
I den individuelle konkurrence gik de 30 bedste ekvipager ud af 102 juniorryttere samt ligeplacerede videre til finalen i dag søndag. Både klassen onsdag samt første og anden runde i holdkonkurrencen tæller med i det samlede resultat som rytterne havde med i finalen. Emil Hallundbæk sluttede som nummer 25 og Josephine Bøgh som nummer 24 efter de fem runder.

De tre danskere, som ikek kvalificerede sig til finalen var Stephanie Jørgensen, Jessica Toelstang og Christoffer Nerving Møllekær, som sluttede som henholdsvis nummer 36, 42 og 63.

Senere i eftermiddag er der finale for ungrytterne.

Alle resultater kan findes her. Det koster 15 euro at købe sig adgang til livestreamingen fra mesterskabet her.