Otte heste er nu videre til søndag

15-10-2022 13:47

Trine Askjær-Jørgensen

De seks bedst placerede 4-års heste og de to bedst placerede 6-års heste, der går videre fra B-finalen til A-finalen i morgen, er nu fundet. Bedst i trøstfinalerne for 4- og 7-årige heste var Anders Sjøbeck Hoeck med JJ Spencer og Cecilie Lyndrup med Stenagers Faramir DWB

Copyright Ridehesten.com
Anders Sjøbeck Hoeck og JJ Spencer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Dommerduoen Helle Westh og Mette Svare Ehlers havde i dag æren af at dømme de 4- og 7-årige heste, der skulle gå i B-finalen ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste, som finder sted på Blue Hors i Randbøl.

Fra den indledende 4-års-klasse går de 16 bedste direkte til finalen, mens der fra lørdagens B-finale fyldes op med de seks bedst placerede, så man ender på 22 heste i A-finalen, som afvikles i morgen, søndag.

Vinder af trøstfinalen for 4-årige dressurheste blev Anders Uve Sjøbeck Hoeck med JJ Spencer e. Secret/ Deemster (opdr. JJ Horses, Norge), som af dommerne blev tildelt 8,5 for trav, 8,4 for skridt, 8,8 for galop, 8,2 for ridelighed og 8,7 for kapacitet, hvilket gav en samlet score på 85,200.

Se klassens resultat og de seks bedst placerede ekvipager, som er kvalificerede til A-finalen i morgen.

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Lyndrup og Stenagers Faramir DWB. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

I trøstfinalen for 7-årige dressurheste var i dag syv ekvipager til start. Hos de 7-årige heste gælder det, at de otte bedste i den indledende klasse kvalificerer sig direkte til søndagens A-finale, og her får de selskab af de to bedste heste fra B-finalen lørdag.

Vinder af B-finalen for 7-årige dressurheste blev Cecilie Lyndrup med Stenagers Faramir DWB e. Franziskus/ Wilkens (opdr. Bjarne og May-Britt Christensen), som af dommerne blev tildelt 8,2 for trav, 7,8 for skridt, 8 for galop, 7,5 for ridelighed og 8,2 for kapacitet.

7-års hestene får både en procent for gangarter, ridelighed og kapacitet samt for programridning, og her blev det til henholdsvis 79,400% og 69,872%, hvilket gav en samlet score på 74,636% og en førsteplads.

Se klassens resultat, og hvem der udover Cecilie og Faramir er videre til A-finalen.

Stævnets start- og resultatlister.

De 5-årige heste er allerede i fuld gang med deres trøstfinale i den store hal på Blue Hors og senere følger 6-års hestene. Vi opdaterer med resultatet af de to klasser, når de er afviklet.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev