Opsamling fra dagen i Falsterbo

11-07-2015 21:03

FALSTERBO – Igen i dag samler vi op på dagens begivenheder, hvor både Anne Tange, Joachim Thomsen, Carina Cassøe Krüth og Nanna Merrald  tog placeringer med hjem på dressurbanen

På dressurbanen var det fremtidens stjerneekvipager som konkurrerede i Gina Tricot Future Elite kür for både junior og youngriders, hvor eneste dansker til start var Anne Fabricius Tange. Efter en noget turbulent start i torsdags, red Anne og Sundorfs Aqino e. Akinos sig gevaldigt op og førte klassen med 71.250% indtil sidste rytter red på banen. Her måtte Anne se sig slået af Emelie Aldenfalk på Winton med 71.70% hvilket betød at hun måtte tage til takke med andenpladsen.

Herefter fulgte Grand Prix Special for de ryttere som rider Nations Cup. Alle rytterne i cuppen red i går, mens at to af rytterne fra hvert land skulle ride special'en i dag og de resterende to skal ride Grand Prix Kür i morgen. Den første danske ekvipage, Lena Leschly Aamann fik den opgave at starte som nummer et i klassen på Gørklintgaards Fanero e. Olympic Ferro. I et ellers pænt program indløb der nogle fejl i begge etter changementserier, hvilket rakte til 65.56%. Dagens anden dansker i klassen var Helene Melsen på Aston Martin e. Monteverd, som red et program uden de helt store højdepunkter men fejlfrit, hvilket rakte til 67.21% og et placering som nummer syv.

I dagens intermediare I var der særdels tæt løb i placeringerne, hvilket desværre ikke var til dansk fordel. Det så ellers godt ud da Carina Cassøe Krüth på Heiline's Hotmix e. Blue Horse Hotline/Come Back II lagde sig i front af klassen med 71.68% som tredje sidste rytter. Herefter fulgte Joachim Thomsen på Søbakkehus Mia Bella e. Blue Hors Don Schufro/Midt-West Ibi-Light og sneg sig ind på førstepladsen med 72.05% som anden sidste rytter. De blev desværre begge skubbet en placering ned af klassen sidste rytter, Patrick Van Der Meer på Coco Chanel, som vandt klassen med 72.18%.

Dagens sidste klasse, Grand Prix kür havde en enkelt dansk ekvipage til start. Her gentog Nanna Skodborg Merrald torsdagens placering som nummer fire på Weltliebe e. Weltjunge. Med højdepunkter som flotte traverser og to'er changementer, opnåede hun 72.60% og endnu engang en fjerdeplads.

På springbanen sluttede Linnea Ericsson-Carey på Caddie R e. Come Back II som nummer 13 i 150 cm tidspringnings klassen efter en fejlfri runde mens at Andras Schou lige ledes leverede en fejlfri runde på Allstar og sluttede på 10. pladsen. Andreas Schou debuterede senere også i Derby klassen, hvor han med Chaliscos sluttede med 12. pladsen med 12 fejl. 

Da Derbyet var færdigt, blev springarenaen indtaget af lidt anderledes dyr end normalt betræder græsset på banen. Falsterbo havde sørget for et yderst underholdende show i form af to kameler som skulle løbe kamelræs med hver deres rytter. 

Følg med ved dagens sidste konkurrencedag i morgen Her

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev