Ny tophest til Joachim Thomsen

16-04-2013 12:54

Den tidligere vinder af dressurchampionatet for 4-års, Søbakkehus Mia-Bella, er netop kommet i huset hos Dressurstald Willum-Thomsen, hvor Joachim fremover skal ride den talentfulde sølvmedaljehoppe

Sølvmedaljehoppen Søbakkehus Mia-Bella e. Blue hors Don Schufro / Midt West Ibi-Light er avlet og ejet af Agnete Holmsted, Stutteri Søbakkehus, og har i de seneste år været i ridning hos Dorthe og Hans Jørgen Hoeck på Hesselhøj ridecenter. Dorthe Hoeck og Søbakkehus Mia-Bella har bl.a. vundet finalen i dressurchampionatet for 4-års i 2011.

Søbakkehus Mia-Bella er nu 6 år og står over for en videreuddannelse i dressur, så Dorthe og Hans Jørgen Hoeck anbefaldede ejeren Agnete Holmsted at sætte hoppen i træning hos Dressurstald Willum Thomsen, hvor det er Joachim, som man i fremtiden kommer til at se i sadlen på den talentfulde hoppe.

Agnete Holmsted var igår hos Rune og Joachim for at se Søbakkehus Mia-Bella under sin nye rytter, og både ejer og rytter er allerede meget tilfredse med det nye samarbejde og glæder sig til at se, hvad fremtiden vil byde for denne nye ekvipage.

- Jeg glæder mig meget til at komme ud på stævnebanerne med Søbakkehus Mia-Bella, når først vi har fundet ind til hinanden. Med hjælp fra Rune er den første uge gået rigtig godt, fortæller Joachim.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen