Opfordring fra et bestyrelsesmedlem

25-10-2024 17:51

I forbindelse med det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i Dansk Ride Forbund kommer bestyrelsesmedlem Thomas Vogt Hansen med en opfordring til klubberne

Copyright Ridehesten.com
Thomas Vogt Hansen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Pr. 8. oktober 2024 havde Dansk Ride Forbund modtaget 61 motiverede begæringer fra klubberne om indkaldelse til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Dermed blev det en realitet, at der lørdag den 7. december 2024 skal afholdes et ekstraordinært repræsentantskabsmøde.

I den forbindelse kan klubberne frem til mandag den 28. oktober 2024 kl. 12.00 indgive forslag til, hvad der skal stemmes om på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde, og derfor kommer bestyrelsesmedlem i DRF, Thomas Vogt Hansen, med en opfordring til klubberne:

I min verden løser det ikke noget kun at stemme om tillid til formanden – der bør også stemmes om tillid til bestyrelsen. Alle skal være villige til at være på valg, for samarbejdet har vist sig ikke at være i orden, og så må vi også alle være villige til at kaste bolden op og forsøge at få løst den knude, der er skabt. Derfor mener jeg, at hvis formanden skal på valg, så skal hele bestyrelsen også, fortæller Thomas.

Uanset om formanden bliver eller ryger, synes jeg, at det eneste rigtige er at starte forfra. For at vi kan komme videre i denne proces, er det vigtigt, at alle skal være på valg. Det betyder selvfølgelig også, at jeg kan ryge ud, men jeg har intet at miste og kæmper ikke for andre end for rideforbundet. Jeg håber derfor, at klubberne inden mandag vil huske at tilkendegive, hvad der skal stemmes om på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde, slutter Thomas.

Forslag til  hvad der skal stemmes om kan sendes til bestyrelsen@rideforbund.dk.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner