OL-stjerner til Royal Windsor Horse Show

02-05-2016 14:20

Hele fem guldmedaljevindere ved De Olypiske Lege kommer til start ved dette års internationale springstævne Royal Windsor Horse Show den 11.- 15. maj

Copyright Ridehesten.com
Royal Windsor Horse Show med Windsor Castle i baggrunden

Som et af de sidste store stævner inden OL i Rio er der mange af de internationale springstjerner der gerne vil gøre sig godt bemærket ved Royal Windsor Horse Show her i starten af maj. Der vil være særlig opmærksomhed på rytterne for at få tildelt de sidste afgørende pladser til det kommende OL, derfor vil dette stævne byde på masser af spændende og springning i særklasse.

Stævnet kommer til at byde velkommen til topnavne såsom Verdens- og Europamesteren den hollandske Jeroen Dubbeldam samt olypiske guldmedaljevindere som brasilianske Rodrigo Pessoa, engelske Peter Charles samt amerikanske ryttere som Beezie Madden og Laura Kraut.

Springstævnet vil blive et CSI4*-stjernet stævne, der bliver afholdt i de imponerende omgivelser ved Windsor Castle. Hele 13 forskellige nationer vil være repræsenteret ved stævnet og der vil være pengepræmier på helt op til 220.000 engelske pund.

Hvis du vil læse mere og se startlister ved Royal Windsor Horse Show.

/Pressemeddelelse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen