Nyt Ridehesten ude nu

31-03-2015 15:31

Der er skruet maksimalt op for Herning-feberen i det nye nummer af magasinet Ridehesten, hvor vi også har fundet plads til masser af faglighed og spændende profiler 

Copyright Ridehesten.com

Ridehestens medarbejdere har overværet alt og talt med en hel masse, for at du kan få både overblik og indblik i alle begivenhederne ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning 2015. Vi kigger dog ikke kun tilbage, så vil du hellere læse om noget andet end Herning, så har vi også masser af faglighed og spændende profiler at byde på i det nye og ekstra store aprilnummer.

Regler og atter regler
Man skal overholde reglerne, det er klart, men for hestefolket er de mange regler efterhånden blevet lidt af en labyrint at finde rundt i. Derfor sætter vi fokus på Dansk Varmblods nye købekontrakt og hestevoldgiften, som kan hjælpe dig til en mere sikker hestehandel, transport af heste samt de nye sikkerhedskrav, der er kommet til ridehjelmene fra EU.

Et kig indenfor
Vi er vant til at se billederne og se hestene på banerne, men der, hvor det virkelige arbejde gøres, hos avleren og i træningen, det indblik er mere sjældent, hvis man da ikke lige selv er en del af det. I aprilnummeret af magasinet Ridehesten kan du komme med på besøg hos Stutteri Enshøj, tage med Lisbet Seierskilde til stævne i Doha, møde berider Allan Gaihede og følge Nadja Kristoffersens amerikanske eventyr. På samme måde kan du komme med inden for på det spanske stutteri Yeguada Centurion og med på Pernille Rydbergs drømmerejse til Canada.

Magasinet Ridehesten ønsker alle en rigtig god fornøjelse med det nye og ekstra store magasin!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen