Nyt Ridehesten magasin med OL-tema på gaden!

03-09-2021 06:24

Christine Krogh Frausing
Skribent

Så er det nye Ridehesten magasin på gaden, hvor du bl.a. i et stort OL-Tema kan læse om OL rytteren Cathrine Dufour's forventninger til legene i Tokyo, samt hvordan Cathrine beskriver hele oplevelsen. Du kan også læse om tandsygdommet EOTRH - og meget mere i septembernummeret, som du finder lige her

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Bohemian på forsiden af septembernummeret
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne månedes magasin sætter vi fokus på hestens tænder. Tandsygdommen EORTH er på dagsordenen, fordi hvad tænker dommeren, og alle andre på stævnebanen, når din hest rækker tunge? Tine Mangart Søland, der er fagdyrlæge i hestesygdomme, fortæller om netop denne sygdom. 

Køb bladet lige HER

I bladet er det ikke kun Cathrine Dufour der fortæller om oplevelsen. Alle de danske OL ryttere har givet en kommentar med på vejen, så du kan se frem til interviews med blandt andet Andreas Schou, Peter Flarup, Carina Cassøe Krüth og Nanna Merriald Skodborg, landstræner Nathalie Zu sayn-Wittgenstein og rytternes grooms. 

Læs meget mere i månedens magasin som du kan købe her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi bringer også spændende artikler og indslag om:

 

  • Vægttab hos hesten med foderagronom Maria Brun-Rasmussen
  • Gennemgang af DM i ridebanespringning
  • Grundridning med Søren Vallentin
  • Fremtidens Hestevelfærd med fokus på mediers indvirkning
  • Ligheder mellem dressur og ballet 

Og det var bare et lille udpluk af alt det spændende og lærerige indhold, vi bringer i månedens magasin, som du finder lige her.

Fakta
Månedens magasin - Bliv klogere på livet i og omkring heste

Det nye Ridehesten magasin består af 180 sider fyldt med faglige artikler fra dyrlæger og forskere, spændende portrætter af ryttere og trænere, nyt fra sporten i ind- og udland og lærerige artikler om avl og Dansk Varmblod og meget mere. 

Fold up
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner