Nye tider for Christian Petersen

25-07-2019 19:47

Efter 7,5 år som rytter for Stutteri Alfarvad, har springrytter Christian Petersen at startet et ny kapitel og lavet et samarbejde med H & M Equestrian

Copyright Ridehesten.com
Christian Petersen på Zahr Alfarvad Z. Ekvipagen nåede at opnå utallige sejre og placeringer indtil Zahr i april i år fik en skade og måtte trækkes fra sporten

Det blev i dag offentliggjort at Stutteri Alfarvad og Christian Petersen har opsagt samarbejdet. Efter 7,5 år som har medbragt utallige sejre og placeringer rundt omkring i ind - og udland for Christian Petersen og hestene fra Alfarvad, er det nu fortid. 

Stutteri Alfarvad beskriver årene kort og godt på deres Facebook-side: 

Vi vil gerne takke Christian for det store arbejde han har udført på Alfarvad. 
Utallige sejre på Zahr, mange placering i de store klasser på Quecia, blandt andet en 4. plads til DM samt en 1. plads til NM for hold. Ført Diana til tops i sporten med flotte placeringer. Mange flotte resultater på unghestene i championaterne samt Youngster Tours.

For Christian som er udannet berider, var tiden inde til at afprøve noget nyt og han har derfor valgt at indgå et samarbejde med H & M Equestrian som ejes af Hanne Juel og Martin Skjødt i Dronninglund. Samarbejdet indebærer at været muligt at få redet/genoptrænet sin hest under ophold ved H & M Equestrian AQUA, ligesom Christian selv vil tage et få antal heste i arbejde, med videreuddannelse eller kommisions salg for øje. 

– Jeg har haft nogle utrolig gode år hos Alfarvad, men jeg trængte til at prøve noget nyt, fortæller Christian til Ridehesten.com og fortsætter – Jeg vil prøve noget lidt anerledes, da jeg gerne vil satse på at have lidt færre heste også slå på at gøre tingene ordenligt. Sådan at der er tid til den enkelte hest således at det bliver god kvalitet fremfor alt andet. 

Meningen er også at undervise en stor del af tiden, for som Christian selv siger, så er der behov for god undervisning, hvor både teorien og grundridningen er på plads. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen