Nye opdateringer i bruttogrupperne for springning

14-03-2024 10:21

Nu er de sidste bruttogrupper i springning opdateret, da landstræner for pony og children i springning, Ulrik Kjær, har udtaget ryttere til de respektive grupper

Copyright Ridehesten.com
Sille Hartvig Nielsen og GCS Rambo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I begyndelsen af det nye år offentliggjorde Dansk Ride Forbund de bruttogrupper for seniorspringrytterne, der som noget nyt bliver opdelt i henholdsvis A- og B-grupper. I løbet af de seneste måneder blev også bruttogrupperne for U25, ungryttere og juniorer opdateret, og nu er turen kommet til children- og ponyrytterne. 

I går kunne landstræner for pony og children i springning, Ulrik Kjær, løfte sløret for de nye bruttogrupper.

Udtagelsen tager udgangspunkt i en samlet vurdering af 2023-sæsoen, kvalifikationer til Stutteri Ask Trophy 2024, Baltic Cup-stævnet i janaur 2024 og landstræneren vurdering af rytternes fremtidige udviklings- og resultatpotentiale. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dermed er bruttogrupperne i alle aldersgrupper opdateret til den kommende sæson, hvor blandt andet Nordisk Mesterskab vil blive afviklet på dansk grund.

Nordisk Mesterskab omfatter foruden springning også disciplinerne dressur, paradressur og voltigering. Stævnet finder sted fra d. 25. juni - 30. juni på Hovgaard Rideklub og Hjallerup Rideklub. 

Se oversigten over bruttogrupperne her. 

Kilde: Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen