Så er WBFSH's ranglister online

07-05-2013 13:52

FEI's og WBFSH's ranglister i dressur, springning og military for individuelle heste såvel som for avlsforbund er nu tilgængelige online

Opdateret med stævneresultater frem til og med 30. april er FEI's og WBFSH's ranglister i dressur, springning og military for individuelle heste såvel som for avlsforbund nu tilgængelige på WBFSH's hjemmeside.

For øjebliket fører hannoveraneravlsforbundet dressuren, men KWPN topper i springnig og Irish Sport Horse ligger øverst på ranglisten over avlsforbund indenfor military. I dressur har Dansk Varmblod indtaget en foreløbig fjerdeplads med Schianto, Mariett, Paragon, Smeyers Molberg, My Lady og Ikaros som de højstplacerede DV-heste. Det vil sige, at det endnu er uden danske dressurheste som bl.a. Mistral Højris, Akeem Foldager, Digby og Fitou L, som senere på sæsonen må forventes at rykke meget højt op.

Stævneårets foreløbigt mest succesfulde dressurhest er Jerichs Parzival e. Jazz / Ulft, mens ranglisten for springhest anføres af Sterrehof's Tamino e. Numero Uno / Farmer og den førende miitaryhest er pt. Sandhills Brilliaire e. Staccato / Galverston.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen