Kender du en der fortjener en hjælpende hånd?

20-05-2020 14:48

Annika Knudsen Lorentsen

I samarbejde med en række af deres sponsorryttere har sadelfirmaet Bates besluttet af give en hjælpende hånd til nogle af de lokale helte rundt i verden, som virkelig fortjener det - måske er det dig eller måske kender du en, som du synes skal tages i betragtning til at modtage en online lektion med af toprytterne bag eller måske en helt ny sadel

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Sammen med vores top sponsorryttere, vil vi gerne give noget tilbage til dem der har mest brug for det, fortæller  Abbey Johns, som sidder i marketing afdelingen hos sadelfirmaet Bates. 

Kender du en, som har en historie, der gør, at han eller hun kunne bruge en hjælpende hånd, og som kunne have glæde af at modtage en Bates sadel eller en virtuel lektion eller samtale med en af toprytterne bag, så skal du tilmelde nu. Man kan også tilmelde sig selv. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– De enkelte vindere vil modtage den pris der passer bedst til dem, hvad enten det er en virtuel lektion eller måske endda en helt ny Bates sadel, forklarer Abbey.

Blandt toprytterne er flere OL-ryttere og mange ryttere som rider deres disciplin på 4- eller 5-stjernet internationalt niveau, så er man blandt de heldige, kan man helt sikkert få unik inspiration fra en af de dygtige ryttere. 

Læs mere om hvordan man tilmelder sig selv eller en man kender her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen