Ny sejr til Laura J. Rasmussen

28-03-2018 15:11

Den danske juniorrytter i dressur, Laura J. Rasmussen, har i dag sat endnu en international sejr på resultatlisten ved stævnet i østriske Wiener Neustadt

Copyright Ridehesten.com
Laura J. Rasmussen og Åtoftens Dornier.
Nyheden fortsætter efter annoncen

16-årige Laura Jarlkvist Rasmussen, der i går vandt juniorklassen ved det internationale stævne i østriske Wiener Neustadt, har i dag gentaget succesen med sin DV-vallak Åtoftens Dornier e. De Noir/Rambo (opdr. Willy Hansen). Parret sejrede i dag blandt 23 ekvipager i juniorklassen, hvor de scorede 73,186%.

De tre andre danske juniorryttere, Maria Mejlgaard Jensen og Maja Juul , blev hhv. nr. 7 og 11 og igen 19 og 23 på deres to andenheste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I skrivende stund er ungrytter-holdklassen under afvikling, og her har de to danskere Sandra Aagaard Hyrm og Fiji Kjær Lynge redet til over 66%, mens Kathrine Have Petersen endnu ikke har været på banen. Klassen føres fortsat af tyske Semmieke Rothenberger og DV-hoppen Geisha e. Gribaldi/ Heslegårds Weltmeister (opdr.  Svend Jensen), der har opnået 73,676%. Hun efterfølges pt. af to tyske ryttere i toppen.

Følg stævnets resultater HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald