Ny pris på vej til Helgstrand?

31-10-2016 13:15

Sidste år fik Andreas Helgstrand to priser: Årets Ejerleder i Nordjylland og han modtog Børsens digitale Gazellepris - igen i år er Helgstrand Dressage nomineret til en pris: årets IVÆKSTpris for iværksættere og vækstvirksomheder

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand nomineret til endnu en erhvervspris.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand Dressage nomineret til Årets Digitale Omstilling. Prisen hylder etablerede virksomheder, der har fremtidssikret deres forretning vha. en gennemgribende digitalisering. Prisuddelingen sker den 23. november, og er en fejring af danske iværksættere. 

Sidste år vandt Andreas Helgstrand to priser: Årets Ejerleder i Nordjylland og han modtog Børsens digitale Gazellepris, og hvad betyder nomineringen og erhvervspriserne så for Andreas: 

- Jeg bliver stolt over at være i gruppen af succesfulde erhvervsvirksomheder, at vores forretning ikke kun bliver sammenlignet med vores lille hesteverden, men der laves en sammenligning af, hvordan man klarer sig i forhold til erhvervslivet generelt, indleder Andreas. Hans succes i erhvervslivet bevirker også, der er bud efter ham som foredragsholder, men det kan naturligvis være svært at passe ind i en travl hverdag. Han har dog sagt ja til at holde foredrag for virksomhedsledere i Aalborg forbindelse med uddelling af Børsens priser i år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Det er dejligt vi som en virksomhed i hesteverdenen, kan slå igennem i erhvervslivet, det er da skægt, fortsætter han. Helgstrand Dressage har vækstet de senere år, og er en af Nordjyllands store erhvervsvirksomheder med 47 ansatte og 150 heste i staldene. - Der ser også ud til, vi er ved at stabilisere virksomheden på dette niveau, og jeg syntes det er sjovt at drive virksomhed, ekspandere, og få noget til at ske og blive til mere. Samtidig med, at vi får så mange nye venner og bekendte, som syntes det er sjovt at lege med os, fortæller han. Sammen med Jens Trabjerg er han i fuld gang med at planlægge det internationale spring- og dressurstævne, Equitour Aalborg til næste sommer, og i forhold til kommunen og erhvervslivet i det nordjyske er det også en fordel, at være kendt og respekteret, som en seriøs erhvervsvirksomhed, og det har det seneste års priser været med til at sætte fokus på, er Andreas' erfaring.

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Prisen uddeles til virksomheder, der har udmærket sig på vækstskalaen, og handler om den gode iværksætterhistorie. Derfor er IVÆKSTprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative idéer og vovede iværksættereventyr.
Det er publikum selv, der har indstillet virksomhederne til nominering. Herefter udvælger en jury de bedste kandidater, og til sidst er det igen op til publikum at stemme på de kandidater, de finder mest værdige. Det er blandt andet IVÆKSTs 65.000 brugere, der indgiver deres stemmer.
IVÆKSTprisen er arrangeret af erhvervsportalen IVÆKST i samarbejde med Google, PwC, Codan og ASE. Det er repræsentanter fra topledelsen hos disse firmaer, der udgør IVÆKSTprisens jury. 

Man kan læse mere om prisen HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen