Nostalgiske fotos: Jennifer Fogh Pedersen

26-09-2013 15:15

Dette sort/hvide foto fundet i Ridehestens store fotoarkiv er et bevis for, at starter man tidligt som rytter, kan man nå langt. Dette billede er taget af en, meget ung, Jennifer Fogh Pedersen

Jennifer Fogh Pedersen, datter af beriderne Bettina Kirk og Lindy Fogh Pedersen har fået ridesporten ind med modermælken. I dag er hun en af de mest succesfulde ryttere herhjemme, når det gælder uddannelse af unge springheste. Hun har i år haft stor succes, bl.a. med en sejr i Scandinavium Open på Calvadie de Pikkerie e. Calvados Z/Phoenix og sidste år vandt hun helt sensationelt springchampionatet i Odense for både 4- og 5-årige heste. Igen i år er hun at finde i finalerne ved JBK-stævnet på begge championatsvindere.

Jennifer er opvokset på hingstestationen Katrinelund sammen med sin mor Betina og Ib Kirk. Jennifer, 31, blev fra en tidlig alder grebet af konkurrencesporten og har helt fra juniorklasserne haft international succes. I dag driver hun  en salgs- og konkurrencestald i Klein Offenseth nord for Hamburg, sammen med engelske Christopher Frazer.

Et nostalgisk dyk i gamle arkiver
Her på hjemmesiden kan man under "Nostalgiske fotos" finde en perlerække af sjove, flotte og interessante billeder, som vores fotografer har taget gennem tiden. Og bag mange af dem gemmer sig en god historie. Se de mange flotte, gamle fotos, og har du en forklaring på et billede, en god historie bag det, så tøv endelig ikke med at kontakte Ridehestens redaktion, så vi kan fortælle historier om dengang i dansk ridesport og avl.

Læs artiklen om Jennifer Fogh Pedersen i magasinet Ridehestens juni nummer 2012 med titlen: Foden under eget bord igen.

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen