Sørens østrigske sejrsgang

05-10-2013 11:15

Den danske springrytter Søren Pedersen høster endnu engang internationale topresultater – denne gang ved CSI-stævnet Arena Nova i Wiener Neustadt, Østrig

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen og Tailormade Esperanza De Rebel under EM i Herning.

Denne weekend er en del af de internationale springryttere samlet i østrigske Wiener Neustadt for at deltage i CSI Arena Nova, som allerede startede torsdag og løber frem til og med søndag.

I torsdagens CSIYh1* (125/130 cm), der var åben for seks- og syvårs heste, opnåede den tidligere danmarksmester Søren Pedersen en fjerdeplads på Tailormade Chacco Gold efter en fejlfri runde i tiden 54,92 sek. Med under ét sekund op til førstepladsen.

Danskeren havde endnu en hest med i klassen, nemlig Celerina B, som han opnåede en placering som nummer 16 på efter en runde med nul fejl i tiden 60,27 sek.

Allerede fredag var Søren i ilden igen med begge heste i CSIYh1* (125/130 cm) og denne gang lykkedes det at sætte konkurrenterne til vægs. På Tailormade Chacco Blue kom han fejlfrit gennem banen i tiden 54,74 sek., hvilket var bedste tid og dermed indbragte en flot førsteplads i klassen. På Celerina B havde han endnu en fejlfri runde, denne gang i tiden 62,91%, hvilket rakte til en placering som nummer 13.

I fredagens trestjernede CSI (145 cm) blev det til endnu en placering til den succesfulde danske rytter – denne gang en 13. plads på Tailormade Esperanza De Rebel som havde ærgerlige otte fejl i tiden 38,62 sek.

Se flere resultater her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen