Endnu en topplacering til Søren Pedersen

24-03-2019 17:04

Annika Knudsen Lorentsen

De danske ryttere bliver ved med at hente gode resultater hjem ved de mange udenlandske stævner, i dag blev det til topplacering ved MET for både Shannon Meinert Ketterle, Josephine Christian Jacobsen og Søren Pedersen

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen og Tailormade Sandros S Bella.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren Pedersen og Carlo M e. Catoki/ Cornet Obolensky red sig i dag til en flot sjetteplads i Longines Ranking 145 cm klassen. Søren var også i går topplaceret med hesten Tailormade Sandors S Bella e. Sandro Boy/ Chacco-Blue, parret placerede sig som nr. 7 i gårsdagens Longines Ranking 145 cm klasse ved MET i Spanien. 

Shannon Meinert Ketterle og hesten Edeka's La Vue e. Ludwig Von Bayern/ Accord II var endnu engang med i topplaceringerne i Spanien og sluttede i dag på en flot fjerdeplads i et felt med 58 ekvipager. Parret red en 130 cm klasse i to faser og efter en hurtig og fejlfri omspringning sluttede de i toppen af klassen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Også den unge rytter Josephine Christian Jacobsen blev i dag topplaceret ved MET. Hun red på hesten Augustinus Lan e. Indoctro/ Nimmerdor og placerede sig på en flot fjerdeplads i 120 cm. 

Se resultater fra MET her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen