Nordjyske beklager

09-11-2022 12:47

Trine Askjær-Jørgensen

Øjenvidnet, der var trådt frem i sagen omkring Hesselhøj Donkey Boys skade, har nu trukket sin forklaring til avisen Nordjyske tilbage, og derfor har de valgt at afpublicere artiklen om tvisten mellem Helgstrand Dressage og Kristin Andresen

Copyright Ridehesten.com
Hesselhøj Donkey Boy. Foto: Ridehesten.com/Sanne Kolind
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mediet Nordjyske er netop nu på banen med et dementi og melder dermed offentligt ud, at de beklager det, de skrev om Helgstrand Dressage og skaden på avlshingsten Hesselhøj Donkey Boy i en artikel publiceret mandag aften den 7. november 2022 på deres hjemmeside og den 8. november i Nordjyske Stiftstidende.

I artiklerne fortalte et øjenvidne, at hun havde set, hvordan den populære avlshingst var blevet skadet i stalden hos Helgstrand Dressage.
Læs opsummeringen, som vi bragte i går.

Nyheden fortsætter efter annoncen

"Artiklen har medført kraftige reaktioner fra personer omkring Helgstrand Dressage, og efter publicering har kilden trukket sin forklaring", skriver Nordjyske nu, og det er altså det, der ligger til grund for, at de har afpubliceret deres artikel fra i mandags.

Af dementiet fremgår det også, at Nordjyske har haft løbende kontakt og gennemført et båndet interview med den pågældende kilde igennem fem uger, og at de ikke har haft grund til at tvivle på kildens troværdighed.

"Men da kilden har valgt ikke længere at stå ved sin øjenvidneberetning, finder Nordjyske det nødvendigt at afpublicere artiklen. Nordjyske beklager", slutter mediet af i nyheden på deres hjemmeside.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner