Hesselhøj Darwin er flyttet til Sverige

17-10-2023 08:44

Annika Knudsen Lorentsen

Cathrine Laudrup-Dufour har siden starten af 2022 uddannet Hesselhøj Darwin for familien Fabricius-Bjerre, men nu er den talentfulde hest flyttet til nye ejere i Sverige

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour med Hesselhøj Darwin. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i januar 2021 købte Mikaela Fabricius-Bjerre den dengang 5-årige Hesselhøj Darwin e. Hesselhøj Donkey Boy/ Solos Landtinus (opdr. Lisbeth B. Andersen). I begyndelsen af 2022 satte hun hesten i ridning hos OL-rytter Cathrine Laudrup-Dufour, og hun har siden uddannet ham. 

I begyndelsen af dette år, gik Mikaela desværre bort, og derfor har Cathrine siden uddannet Darwin for Mikaelas mand Poul Fabricius-Bjerre

I sidste uge, var Cathrine og Darwin til start ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler, hvor de sikrede sig andenpladsen i feltet af 7-års heste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går offentliggjorde Cathrine så, at Hesselhøj Darwin havde forladt hendes stald, og var flyttet til sit nye hjem i Sverige. Han er solgt til svenske Katrin Frick. I opslaget skriver Cathrine:

– I dag tog Hesselhøj Darwin til sit nye hjem i Sverige. Det har været en fantastisk rejse med denne fantastiske hest ejet af Poul Fabricius-Bjerre, som sluttede med en andenplads i 7-års finalen denne weekend.

Se opslaget nedenfor.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen